CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bike Expo i Munchen og Eica i Milano kæmper om gunsten som Europas anden største cykelmesse.  Derfor har de åbenbart lagt deres udstillingen på...

Bike Expo i Munchen og Eica i Milano kæmper om gunsten som Europas anden største cykelmesse.  Derfor har de åbenbart lagt deres udstillingen på stort set samme tidspunkt.  Set ud fra et producentsynspunkt er datoerne alt for tidlige, da producenterne ikke er klar med deres nye program for 2012.  Her foretrækker langt de fleste stadig Eurobike som nr. 1.

Bike Expo
Løber af stablen fra den 21- 24 juli i Munchen.  Udstillingen er åben for publikum og har fokus på  fire kerneområder, Urban, Landevej, Mountainbike og Elektriske cykler.  Der er rig mulighed for at prøve cyklerne på de forskellige testbaner på messeområdet.  Kikker man på udstillerne  er det hovedsagligt tyske producenter som viser deres produkter.

Eica
Løber af stablen fra den 23 – 25 juli i Milano. Brænder du for italienske cykler, er dette udstillingen, hvor stort set alle italienkse cykelproducenter viser deres produkter.

Link

CYKELPORTALEN