CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Big Gear Show Big Gear Show
Ny outdoor- og cykelmesse får premiere i USA til sommer og er indtil videre det bedste bud på en arvtager til Interbike. Big Gear Show

Foto: BigGearShow

Efter at den store amerikanske Interbike lukkede og slukkede, har der været arbejdet på flere fronter på at stable et nyt alternativ på benene.

Fra den 21 til 25 juli 2020 er Salt Lake City i Utah vært for den nye outdoor og cykelmesse Big Gear Show. Messen lægger stort vægt på at deres kvadratmeterpris er op til 50 % af hvad tilsvarende messer koster. Omregnet er prisen pr m2, mellem 80 og 100 kr. Så den nye messer stræber i høj grad efter at få de små uafhængige brands og startup udbydere til at udstille.  Netop dette var et af ankepunkterne ved Interbike, at det var alt for dyrt at deltage. Paradoksalt er det jo at det er netop de store brands som forlader de store messer fordi deres stande skal være stadig større of derfor bliver dyrere. Istedet for at blive og prøve at holde sammen på det som er, og udstille med en mindre stand flygter man til andre lokaliteter der dumper priserne. I vores optik er det en ond cirkel som er udtryk for den tese at den eneste måde at drive forretning på er stadig større vækst som i sidste ende bider sig selv i halen. Tiden er moden til nytænkning. Socialismen stod for fald, og det gør kapitalismen og ikke mindst vores planet, som ikke længere kan holde til at vi skider i egen rede.

På flere områder ligner den nye messes start initiativ, lidt det som vi så på den nye tyske kolektif Berlin messe, vi besøgte tidligere på året, men i amerikansk skala med både business, show og publikumsdage.

Som navnet antyder er fokusgruppen ikke kun cykler men hele outdoor segmentet. Naturligvis skal et så betydende cykelland som USA have en cykelmesse som både tilgodeser forbrugerne og producenterne, så det bliver spændende at følge udviklingen.

Initiativtagerne til den nye messe er de to veteraner og ophavsmænd til Paddlesports Retailer Sutton Bacon og Darren Bush.

The National Bicycle Dealers Association som er USA svar på vores Danske Cykelhandlere bakker op om messen. De repræsenterer 1400 forretninger i USA, hvad egentlig ikke lyder af meget i et så stort land. Til sammenligning repræsenterer Danske Cykelhandlere  omkring 400 butikker.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN