CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BH Bikes videre udvikler deres motorsystem BH Bikes videre udvikler deres motorsystem
Hjertet i den nye ILynx Trail modelserie bruger BH Bikes egen udviklede motor - nu klar i en mk. II udgave. BH Bikes videre udvikler deres motorsystem

Den velkendte BH iLynx Race model, banede vejen for den spanske cykelproducent lette E-MTB modelserie. Nu tilføjes ILynx Trail, der udover en trail typisk geometri og 150 mm affjedring også er afhængig af den nye, lettere 2EXMAG-motor, der er udviklet internt af BH Bikes. Med en vægt på 2,1 kilo er den blevet lidt lettere i den nye version. Motoren bevarer egenskaberne fra sin forgænger. Den har 250 watt effekt og 65 Nm maksimalt drejningsmoment. Midtmotorens kompakte størrelse er slående. Der opnås en meget lav Q-faktor, der muliggør en naturlig pedalstilling ifølge BH Bikes. Derudover kan cyklen stadig let pedaleres når farten kommer over  25 km/t. En naturlig køreoplevelse, muliggjort af en nyudviklet software. De nødvendige data hentes fra en ny momentsensor og en integreret hastighedssensor. Denne er parret med et 540 Wh batteri, der kan suppleres med X-pro batteriet, så der sammen med dette ekstra batteri kan opnås en kapacitet på 720 Wh.

Minimalisme
BH iLynx Trail undlader displayet og giver plads til den nye minimalistiske, ergonomiske og praktiske iRemote-kontrolenhed. Den har 3 knapper med vibrationsfeedback til at skifte mellem de enkelte tilstande og tænde og slukke for motoren. Den er desuden udstyret med et LED-lyssystem, der viser batteriniveauet og de valgte køretilstande under kørslen. iRemote-enheden er kompatibel med Garmin. Takket være BH-iConnect-appen er det også muligt individuelt at ændre de enkelte drive modes samt procentdelen af ​​assistance og acceleration individuelt.

BH iLynx Trail-serien består af fire forskellige modeller, der hver fås i fem standardfarver. Den samlede vægt er kun omkring 16 kg takket være en let carbonramme. Priserne starter fra 6.499 EUR.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN