CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Atter cykel kollektiv i Berlin denne weekend Atter cykel kollektiv i Berlin denne weekend
Fahrrad kolektif er en af de mere specielle cykelmesser som gør tingene på deres het egen måde. Atter cykel kollektiv i Berlin denne weekend

Efter to messer i rap, holder Cykelportalen en lille pause, men det afholder os ikke for at omtale at denne weekend foregår en af de mere specielle cykelmesser i Berlin.

Kolektif er som navnet næsten antyder en lille cykelmesse for både store og små, men hvor man yder til fællesskabet efter evne, Det betyder at både udstillere og besøgende selv bestemmer hvor meget de vil bidrage til kollektivet.

Naturligvis er der et par store tyske cykel lokomotiver med på banen i den gamle generator hal, der  bærer hele showet men herudover er der en række små iværksættere og nichebrands du sjældent ser andre steder,

Vi har tidligere besøgt messen, da den havde premiere for tre år siden. Læs vores rapport her. Står weekenden på storby og der bare er en smule interesse for den alternative cykelkultur holder  kolektif åbent fra fredag den 25 marts kl. 18 til 22, og lør – søndag fra 10 til 17.

Link

 

CYKELPORTALEN