CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

ASSOS udvider EQUIPE kollektionen til de kølige måneder ASSOS udvider EQUIPE kollektionen til de kølige måneder
ASSOS of Switzerland udvider deres EQUIPE-kollektion for at imødekomme kravene fra cykelrytteren, der leder efter aerodynamisk design og ultralette tekstiler til de køligere måneder. ASSOS udvider EQUIPE kollektionen til de kølige måneder

ASSOS of Switzerland udvider sin EQUIPE-kollektion for at imødekomme kravene fra cykelrytteren, der leder efter aerodynamisk design og ultralette tekstiler i de køligere måneder. Alle produkter er testet i pro tour feltet af verdens bedste cykelryttere. Denne racerserie er født ud af en passion for cykelløb og består af:

EQUIPE RS Spring Fall Aero SS Jersey
Kold vind og koldt vejr kræver ekstra beskyttelse, og det er her Spring Fall Aero SS Jersey sætter ind. Denne lette, termiske trøje har en klimakontrolteknologi med to “ventiler” ved skuldrene, der sørger for at afkølet luft udefra danner et lag mellem Jerseyens to lag stof. Når man kører på grænsen med høj puls, men alligevel stadig har brug for et strejf af afkøling, er det ikke altid en mulighed at lyne ned. Det nye design løser problemet med at regulere kropskropstemperaturen uden at mindske aerodynamikken.

EQUIPE RS Spring Fall Jacket
Med den nye termisk langærmede trøje og lavvolumen softshell lancerer Assos en ny kategori, der er beregnet til det krævende forårs- og efterårsvejr. Til koldere forhold, når en termisk kortærmet trøje, armvarmere og vest kombination ikke er nok har de  udviklet en varmere mulighed.  EQUIPE RS Spring Fall Jacket afviser kulden og skaber en lomme med isolerende luft mellem lagene, mens den forbliver ekstremt åndbar, selv når du kører med fuld gas i løb eller under  intervaltræning.  Med de to “ventiler” på skuldrene, forhindrer denne jakke overophedning uden at du behøver at lyne ned.

EQUIPE RS Spring Fall Bib Shorts S9
Ny shorts, der er bygget på S9-platformen, udfylder hullet mellem et par sommer bibshorts og forår/efterårs knickers med isolerende materialer og aerodynamisk pasform. Når sommerbibsen ikke længere er varme nok tager  EQUIPE RS Spring Fall Bib Shorts S9 over. Med udgangspunkt i Assos  race-testede EQUIPE RS S9 bibshorts, har de tilføjet et stærkt isolerende materiale der ligesom buksen er vindtæt i skridtet og buksen er samtidigt vandafvisende til at klare en byge undervejs.

EQUIPE RS Spring Fall Aero Gilet
Med sin enkle konstruktion og ”second skin fit” giver den Aero Vest core beskyttelse i for-og efteråret. I modsætning til en almindelige tynd vindvest, er Aero Vest specielt udviklet til de unikke krav, der er under konstant skiftende vejrforhold. Denne alsidige vest har en teknisk, tre-lags softshell på fronten og en lettere, mere åndbar tekstil bagpå, der blokerer for kølende vind og vejsprøjt, mens den holder kropsvarmen omkring din korpus. EQUIPE RS Spring Fall Aero Vest sikrer, at din overkrop forbliver varm og beskyttet under træning og løb.

Den nye Assos kollektion inkluderer også en evolution til den nuværende EQUIPE RS regnjakke og ekstra tilbehør til at komplimentere hele outfitet. Alle produkter er tilgængelige hos førende ASSOS forhandlere i hele Norden.

Link

CYKELPORTALEN