CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Assos Gtassos Assos Gtassos
Assos er kendt for sit kompromisløse cykeltøj til den sportsorienterede cyklist. Men nu kan den kræsne hverdagscyklist også få sin helt egen Assos garderobe.... Assos Gtassos

Assos er kendt for sit kompromisløse cykeltøj til den sportsorienterede cyklist. GTASSOS er en cykeltøjs garderobe til den kræsne hverdagscyklist.  Serien består af forskellige kort og langærmede cykeltrøjer, samt cykelshorts minded for kørsel i byen. Hertil kommer vind- og vandtætte jakker, veste og forskellige overtræksbukser. Fælles for dem alle, er et lidt løsere snit samt lommer og andre features minded bycyklisten.

Farverne er klassisk ASSOS sort og hvid i et moderigtigt snit, men alligevel så neutralt at man kan bruge det af cyklen på kontoret eller på en cafe, men også på søndagsturen på mountainbiken eller gravelbiken er det velegnet.

Som vi kunne berette fra cykelmessen i Vejle sidste år, har Assos åbnet eget salgskontor i Norden og vil fremover betjne de nordiske cykelforhandlere med direkte distribution centralt fra Assos.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN