CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Argon 18 åbner europæisk hovedkontor i Danmark Argon 18 åbner europæisk hovedkontor i Danmark
Det hidtidige Argon 18 Nordic bliver nu nyt Europæisk hovedkontor for det Canadiske cykelbrand Argon 18 åbner europæisk hovedkontor i Danmark

Det er sjældent at Danmark bliver valgt som base for Europæisk Hovedkontor for distribution af cykler.

Montreal (Canada), januar 2021 – Argon 18 er glade for at kunne annoncere etableringen af ​​sit nye europæiske hovedkvarter i Lynge, Danmark. Det Canadiske cykelbrand  har fusioneret operationer med United Cycling, tidligere Argon 18’s officielle distributør i Skandinavien, og etableret Argon 18 Europe. Flytningen vil give et centralt distributions-, lager- og kundeservicecenter, der bedre kan betjene internationale partnere, mens Argon 18’s globale hovedkvarter forbliver i Montreal, Canada, hvor virksomheden blev grundlagt i 1989.

”Siden jeg kom til Argon 18 i 2019, har mit største fokus været på at forbedre kundeoplevelsen på alle niveauer,” siger Martin Le Sauteur, administrerende direktør for Argon 18. “Den nye struktur giver os mulighed for bedre at betjene vores europæiske kunder, herunder vores forretningspartnere og vigtigst af alt vores slutkunder. ”

Flytningen giver virksomheden mulighed for at integrere operationelle systemer, herunder indkøb og distribution, hvilket gøre os mere effektive globalt. ”I betragtning af de seneste års udfordringer er det afgørende at være i stand til hurtigt at finde disse effektivitetsgevinster og etablere dem på lang sigt,” siger Le Sauteur. “Jeg er meget glad for at sige, at Argon 18 bevæger sig fremad med en struktur, der vil sikre os mod fremtidige ændringer og forstyrrelser.”

Med denne forbedrede operationelle model vil Argon 18 Europe nu være i en bedre position til at udvide sit tilbud. Et europæisk marketingteam vil også direkte tjene til at udvide brandets tilstedeværelse i hele regionen,  med fokus på premium kundeoplevelse for at matche Argon 18’s produkt portefølge i High End klassen.

”Argon 18 har allerede en stærk tilstedeværelse globalt, og vores nye europæiske hovedkvarter vil  styrke dette yderligere,” siger Argon 18-Europe  Henrik Lyngbye Pedersen. “Vi ser frem til at yde en endnu bedre service og support til vores nuværende globale netværk af distributions- og forretningspartnere og fortsætte med at vækste.”

Om Argon 18
Argon 18-cykler blev grundlagt i 1989 og er stolt af at designe  og konstrueret cykler i Montreal, Canada. Sofistikerede, innovative og teknologisk avancerede Argon 18-cykler er bygget op omkring cyklisten med håndtering, aerodynamik og menneskelig ydeevne i centrum. Argon 18 cykler sælges i mere end 80 lande og kan findes på utallige veje, spor og stier rundt om i verden.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN