CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Amerikanske Felt Bicycles kommer nu på franske hænder Amerikanske Felt Bicycles kommer nu på franske hænder
Den franske Rossignol Group har føjet endnu et cykelmærke til deres omfattende sportsprogram. Amerikanske Felt Bicycles kommer nu på franske hænder

Historien om Felt Bicycles starter i 1980 hvor Jim Felt blev bedt om at konstruere en triathlon cykel til den amerikanske motocross kører Johnny O ‘ Mara der brugte tritahlon som træning for sin motocross løb.

Felt Bicycles som har som mange andre Amerikanske cykelbrands deres base i Califonien. Hvad der startede som en specialcykel har udviklet sig til et meget omfattende cykelprogram indenfor alle kategorier og sælges i mere end 30 lande, Omsætningen ligger idag på godt 60 mill US$.
Det amerikanske cykelmærke vil fremover være en dels af den franske Rossignol Group kendt for sit skisportsudstyr. Parterne er blevet enige om en aftale som falder endelig på plads i løbet af de næste måneder.

For Rossionol er det en hel bevist udbygning af forretningområdet til også i fremtiden at omfatte cykler og udstyr og på den måde danne en positiv synergi mellem forskellige forretningsområder og teknologier. Første skridt blev taget i 2015 da Rossignol købte Time Sport.  For Bruno Cercley er det en helt naturlig udvikling at udvide et hovedsaglig vintersportsegment til også at omfatte cykler.  Indtil videre forbliver navnet Felt Bicycles uændret men allerede i 2018 vil vi se den første mountainbike med Rossignol navnet.

Rossignols hovedkvarter ligger i Grenoble, mens produktion og logistik ligger på fem andre lokationer. Rossignol Gruppen omfatter Rossignol Vintersport, Rossignol Tøj, Dynastar Ski, Lange strømper, Look bindinger , Time Sport, Raidlight Outdoor), Risport sko og Kerma skistave.

Overtagelsen har for nuværende ingen indflydelse på den danske model for distribution og salg af Felt cyklerne.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN