CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

American Eagle genopstår American Eagle genopstår
American Eagle var en MTB cykelmærke som havde sin storhedstid i halvfemserne, godt hjulpet af den hollandske MTB profil Bart Brentjens. ... American Eagle genopstår

 

americaneagle-online-05

American Eagle var et MTB cykelmærke der havde sin storhedstid i halvfemserne, godt hjulet af den hollandske MTB profil Bart Brentjens. Trods navnet har cykelmærket aldrig haft amerikanske rødder, men derimod asiastiske. Oprindelig et Nisiki MTB brand som blev omdøbt og distribueret gennem et hollandsk handelsselskab som siden forsvandt ud i glemslen.

Med god sans for markedsføring og timing  hvor alles øjne nu er rettet mod “Guds Eget Land”  genlanceres mærket.  I første omgang med en teaser hvor de to ankermænd Brentjens og Schipper er flankeret af en “gammel” model 1996 American Eagle som Bart Brentjens vandt et af sine mange mesterskaber på.

americaneagle-online-02

Henk Schipper og Bart Brentjens var holdkammerater på det hedengangne  Dutch Army National Cycling Team i 1993. Schipper har en fortid indenfor cykelbranchen og har arbejdet hos SRAM, Veltec & Ritchey. Siden grundlagde han hjulmærket Fast Forward.
Schipper vil varetage salg og marketing i det nye firma, mens den Olympiske MTB mester vil tage hånd om Produktudvikling. Det er alt hvad de to herrer for nuværende har afsløret om det “nye” cykelmærke. Den første model skulle blive præsenteret i det tidligere forår 2017.

americaneagle-online-01

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN