CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

AlterLock efterlyser produktanmeldere AlterLock efterlyser produktanmeldere
Den elektroniske cykellås og GPS tracker AlterLock, vi tidligere har testet søsætter en kampagne hvor de efterlyser 30 produkt anmeldere der skal rekruteres fra... AlterLock efterlyser produktanmeldere

Den elektroniske cykellås og GPS tracker AlterLock, vi tidligere har testet søsætter en kampagne hvor de efterlyser 30 produkt anmeldere der skal rekruteres fra hele Europa.  En undersøgelse foretaget af virksomheden viste, at omkring 90% af cyklisterne, der havde oplevet cykeltyveri, havde låst deres cykler. For nylig er der kommet forskellige låse med høj sikkerhed på markedet. Men de fleste af dem er lette at bryde op for tyve med kommercielle værktøjer, selvom cyklens ejer har brugt flere låse.

Nextscape mener, at der er behov for tyverisikringsløsninger på næste niveau. Virksomheden lancerer nu en kampagne for at rekruttere cykelejere til at teste og gennemgå deres AlterLock -produkt. Anmeldere vil kunne bruge produktet til at beskytte deres egne cykler og lære produktets funktioner og muligheder at kende. Kampagnen kører frem til 15. oktober.

Om kampagnen

  • Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021
  • De udtrukne vindere offentliggøres den 25. oktober
  • Præmie: AlterLock Gen 2 med tyverisikringsbolte og værktøj (1 sæt, med en måneds gratis service til appen inkluderet)

Interesserede kan ansøge her 

CYKELPORTALEN