CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Alba Optics Delta Lei Alba Optics Delta Lei
Delta Lei er en kvinde specifik cykelbrille fra Alba Optics Alba Optics Delta Lei

Kvinde specifikke cykler og cykeltøj hører til hverdagen, mens cykelbriller specielt udviklet til kvinder stadig er ret sjældent.

Selv skriver de i pressemeddelsen “En gruppe venner træder hårdt, mod alle elementer, en ustoppelig kraft, der svæver langs kysten. Pause,  tid at klikke ud , dybe indåndinger af frisk salt luft, mærke sandet mellem tæerne … Vi værdsætter disse ritualer og vigtige øjeblikke, så hjælper vi hinanden sammen med at overvinde de sværeste.”

Lige i tide til den europæiske forårsløbssæson er holdet hos ALBA Optics meget stolte af at præsentere den nye DELTA LEI der er udviklet i samarbejde med vores nationale og globale samfund af kvindelige cyklister og triatletter, for at producere en ydeevne fokuseret produkt med en tydelig ALBA optik flair.

Italiensk udviklet og produceret har de taget  DELTA-ramme, og håndmalet den i en forbløffende subtil metallisk iriserende nuance. En dyrebar ny perle. Den ventilerede linse (VZUMTM ML KING) er blevet fuldstændigt redesignet så den bedre passer til mindre ansigter, herunder kvinder.

Disse ændringer har gjort det muligt  at producere en lettere briller med en skræddersyet pasform, der opretholder
samme ydeevneegenskaber som intern ventilation, visuel dækning og øjenbeskyttelse.
Den samlede vægt af DELTA LEI er 23 gram (3 gram lettere end den klassiske DELTA ramme og linse kombination), ideel til langt slid i forskellige terræn og flere discipliner.

Du kan forøvrigt snart læse vores test af deres mere specielle cykel/sportbrille Stratos SOLO.

Link

CYKELPORTALEN