CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

AGU overtager Ultima Bike Wear AGU overtager Ultima Bike Wear
I forbindelse med Veltecs konkurs tidligere på året var tøjmærket Ultima fremtid usikker. Nu har hollandske AGU overtaget alle rettigheder til branded. AGU overtager Ultima Bike Wear

helmetwarmer

Ultima er et gammelt kendt cykeltøjsmærke med aner tilbage til halvfjerserne,  men det gør det jo ikke ringere. Det har hollandske AGU også indset og har købt alle rettigheder til at bruge branded efter at Ultimas ejere Veltec tidligere på året indgik konkursbegæring.

Vi har tidligere testet cykeltøj fra Ultima som nu kan se  frem til at forsætte enten under eget navn eller som en del af AGU omfattende kollektion.   Selv udtaler AGU’s Peter van den Kommer at de har overtaget  rettighederne til selve varmærket og at det er sket i fuld forståelse med den tidlige ejer.  Han udtaler videre at sæssonnen er for langt henne til at få tøjet ud i butikkerne i år.  Hvad vi gør i 2014 er endnu ikke besluttet. Det står åbent om Ultima Bike Wear forsætter som selvstændigt brand eller bliver en del af AGU’s kollektion.  Under alle omstændigheder er Ultima et alt for godt brand til at spilde på konkurs stridigheder.

I forvejen har AGU etableret sig solidt på det danske marked, så deres kunder i fremtiden vil kunne få fordel af branded.

Link

CYKELPORTALEN