CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kompakt universel Aerobøjle Kompakt universel Aerobøjle
RideFarr er en ny sydafrikansk producent af cykeludstyr... Kompakt universel Aerobøjle

Timetrial styr eller aerobøjler ser vi alle profferne køre rundt med, når de skal hente værdifulde sekunder i triathlon og på enkeltstarter. Men styret har nogle fordele som helt almindelige cyklister også kan udnytte i alle typer terræn og på alle cykeltyper.

Ud over de aerodynamiske aspekter som for almindelige dødelige motionister er mindre relevant, er muligheden for at kunne skifte kørestilling den største fordel. Dette kan være rart når man cykler langt og af og til har brug for at aflaste kroppen på forskellige måder.

RideFarr er et nyt sydafrikansk brand med en række cykel produkter, lige fra rammer til sadler, værktøj og styr, heriblandt et MTB styr og et gravelbike styr samt tilhørende bøjle kaldet Aero Bolt On.

Bøjlen er i ergonomisk udformet i kulfiber som giver fin støtte. Den er smal og kort og monteres let via bøjler. Den passer til styr med diameter 31.8 mm.  Vægten er kun 98 gram.  Det smalle design gør den også velegnet som støtte eller montage af en Bikepacking fortaske. Samtidig er der plads til GPS, lys eller andet tilbehør.

Indtil videre forhandles produkterne direkte gennem deres onlineshop samt for Europa gennem en engelsk forhandler.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN