CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Test: The Handleband Test: The Handleband
The Handleband er en simpel, sikker og smart løsning til fastholdelse af din smartphone. Test: The Handleband

The-Handleband-02

Med den stadig større udbredelse af smartphones er behovet for holdere og etuier også steget.  De fleste af disse produkter er store og klodsede og forudsætter at man putter sin telefon ind i dem.  The Handleband går den modsatte vej.  Her er tale om et silicone produkt som kan sættes fast/tages af  med et snuptag.

The Handleband kom i stand ved hjælp af den meget udbredte crowdfunding.  The HandleBand er en universal Smartphone Bar Mount der muliggør en sikker fastspænding af de fleste mobiltelefoner og samtidig gør det muligt at betjene den.

The-Handleband-01

Produktdetajler 

  • Fås i forskellige farver
  • Universal design som passer på næsten alle smartphones, med eller uden etui.
  • Fjern/påsæt smartphone uden at skulle fjerne the HandleBand fra styret.
  • Opdelt strap som giver større synlighed og adgang til skærmen når den telefonen er fastspændt
  • Passer til de fleste styrdiametre fra 2,3 cm til 5,1 cm
  • Attach with zip ties for added security when leaving the HandleBand on your bike
  • Simple, robust design holds your device securely, even during off-road riding
  • Aluminum base som også kan fungere som flaskeåbner
  • Let og holdbar
  • Passer til telefoner fra 5.8cm x 1.0cm til 8.6cm x 2.0cm
  • Vægt: 82 gram
  • Pris:

The-Handleband-03

Afprøvning
Der er ikke meget hokus pokus over The Handleband, heller ikke i brug. Selve holderen er en indstøbt aluminiumsblok som passer på de fleste styrdiametre lige fra cykelstyr til barnevogne.  Hele produktet er støbt ind silicone, som har meget stor fleksibilitet. Man kan selv vælge om man vil sætte den på styret og fastmontere telefonen vandret, eller på frempinden og telefonen lodret.  Selve montagen foregår i to step. Først sætter man holderen fast på styret og fæstner den med den første halvdel af strappen. Herefter sættes telefonen fast med den anden halvdel af strappen.  Vil man have den bedste adgang til telefonen er det best at sætte den fast nederst så skærmen bliver holdt fri.  Selvom det måske ser lidt risikabelt  ud, sidder telefonen urokkelig fast. Under hele afprøvningen er telefonen blevet hvor den skulle, også offroad på mountainbike. Silicone materialet er så eftergivelig at den også accepterer telefoner i etuier.  Kun fantasien sætter grænsen for hvad man kan bruge The Handleband til, lige fra lygteholder eller andre telefonlignede genstande.  Endelig kan The Handleband også bruges som øl åbner hvis tørsten skulle melde sig.  Produktet er i min optik først og fremmest tænkt til dem som bruger deres telefon lejlighedsvis på cyklen. Her er den let at bruge og lige til at have i en lomme eller taske når den ikke er i brug.
Silicone materialet bibeholder sin elasticitet over tid, så den bliver ikke slap.

The-Handleband-04

Konklusion
The Handleband er et anderledes cykeltilbehørs produkt der er simpel og ligetil i brug og funktion.  Er oplagt til dem som af og til har brug for at have sin telefon på cykelstyret eller barnevognen.

Vurdering-4

Link

 

CYKELPORTALEN