CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Test AGU Tecco Test AGU Tecco
Det danske efterår kan være en våd omgang, vi har testet et par regn overtræksbukser fra AGU Test AGU Tecco

AGU-Tecco-06

Det danske efterår kan ofte være en våd omgang, specielt hvis man er dagligdagscyklist og cykler i sit almindelige tøj.  AGU Tecco er et par overtræksbukser der er vind og vandtætte samtidige med at de er åndende.

Tekniske data

  • Materiale: Poray 5000 (5000 mm vandtryk)
  • Farve: Sort med reflekser
  • Størrelse:  XS, S, M, L, XL, XXL
  • Vejl. udsalgspris kr. 633,-

AGU-Tecco-02

Afprøvning
Ikke i brug ligger bukserne sammenfoldet i sin egen pose, der er syet fast indvendig i lænden,  så den altid er ved hånden.  Bukserne har en elastikrem i lænden og lynlåslukke i længderetningen på benene. Det giver tilstrækkelig plads til at man kan tage bukserne på uden over skoene.  Der er reflekser i siderne og to lynlås åbninger som giver adgang til lommerne i de bukser man har på inden under. Der er dobbeltlag i bukser indevendig  som går ned midt på lårbenet.  Endelig kan benene snøres stramt til ved hjælp af velcoremme.  Der er to små flapper foran der dækker oversiden af skoene mod indtrængende vand.  Selvom Tecco godt kan bruges som overtræk  til cykelbukser sidder de bedre hvis de trækkes over et par almindelige bukser. På cykelbukser har de svært ved at blive oppe og glider hurtigt ned.  Mht. til åndbarhed  er det afhængig af hvilke bukser du bruger indenunder.  Til almindelig pendling i moderat tempo er åndbarheden tilstrækkelig, mens det kniber lidt mere når tempoet sættes i vejret.  Dette er dog et problem alle regnbukser uanset mærke og membran kæmper med.
Et lille vintertip !  Brug bukserne på tørvejrsdage i ekstrem kulde.  Her virker de isolerende mod den kolde vind samtidige med at deres åndbarhed er rigtig god, selv når du sveder meget.  Bukserne er lette at tage af og på selv med sko selvom jeg vil fortrække at tage dem af da de let kan skade membranen indvendigt.

AGU-Tecco-01

Konklusion
AGU Tecco er et par udmærkede overtræksbukser der holder hvad de lover.  De har god pasform, er vand og vindtætte samtidig med at de har god åndbarhed til almindelig brug.

Vurdering-4

AGU-Tecco-03

Link

CYKELPORTALEN