CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike 2013 med nye rekordtal Eurobike 2013 med nye rekordtal
Med nye rekordtal og officiel åbning af den tyske bundeskanzler, signalerer Eurobike igen fuld kraft frem i pedalerne. Eurobike 2013 med nye rekordtal

542_EUROBIKE  2013

Der var naturligvis jubel i den tyske cykellejr, da den tyske bundeskanzler Angela Merkel onsdag officielt åbnede Eurobike.  Med bemærkningen “Større end Danmark”  hentydende til at cyklingen i Europa er mere værd end hele Danmarks samlede bruttonationalprodukt, er det nu tydeligt at cyklingen for alvor er kommet på den politiske dagsorden.

Rekordtallene for den 22 udgave af Eurobike sagde lørdag aften da dørene blev lukket: 45,200 forhandler fra 111 lande.  Hertil skal lægges 20,400 forbrugere på publikumsdagen, 1,883 journalister fra 45 lande og 300 verdenspræmier på nye produkter.

I alt viste 1,280 udstillere fra 54 lande et imponerende udbud af produkter i de 14 udstillingshaller.

Den 7 udgave ad Demodag havde besøg af  2,318 internationale forhandlere, og 732 journaliser afprøvede og rapporterede om de nye produkter. Antallet af udstillere var 147.

Eurobike er meget mere end kun cykelprodukter.  Der var rig lejlighed til at deltage i forskellige konferencer lige fra en Bicycle Travel Convention til ECF  Bike Industri Club, som vi vender tilbage til senere

Cykelportalen har kufferten fuld af spændende nyheder som vi vil berette om de kommende dage.  I første omgang udvalgte produkter afsluttende med en Eurobike rapport.

Tre af hovedtendenserne på årets messe var:

  • Skivebremser på landevejsraceren
  • Elektriske mountainbikes
  • Utillity cykler

 

CYKELPORTALEN