CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kids Ride Shotgun Kids Ride Shotgun
KidsRideShotgun placerer dit barn foran dig for en mere indlærende måde at lære at cykle på. Kids Ride Shotgun

Der er tradition for at børn skal sidde bag cyklisten i et stort børnesæde . Shotgun angriber problematikken på en anderledes måde som i større grad involverer barnet i det at lære at cykle primært på Mountainbike. Systemet  består af et lille oprejst styr som sættes på cyklens eksisterende styr og en højdejusterbar saddelpind som sættes på stellet så barnet mellem 2 og 5 år sidder foran far eller mor.

Der er flere fordele ved at have barnet siddende foran specielt på mountainbike. Der er bedre balance i cyklen og barnet er mere aktivt en del af oplevelsen end siddende passivt bagpå.

Barnet føler sig tryg når det sidder foran far eller mor og kan aktivt følge med i hvad der foregår fremadrettet. Sædet kan justert og let tages af og sættes på med hurtigbespænd.

Shotgun tror så meget på deres produkt at de giver 60 dages returret hvis du ikke er tilfreds.

Et andet spændnede produkt til børn som selv kan cykle men som behøver en smule hjælp på stigningerne er et særligt trække reb.  Shotgun distribueres gennem Cycle Service Nordic, eller kan købets online direkte hos KidsRideShotgun.Eu

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN