CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale Treadwell Cannondale Treadwell
Cannondale lancerer en ny cykeltype, der er let og sjov og udstyret med en masse funktionalitet som gør livet lettere for storby mennesket på... Cannondale Treadwell

Cannondale lancerer idag en helt ny cykeltype. Med Treadwell bevæger Cannondale sig en del væk fra deres image som kun at være et innovativt sport cykelbrand.  Treadwell er skabt til byen, hvor det først og fremmest skal være sjovt men også super behageligt at cykle.  Cyklen er let og er udstyret med nogle smarte funktioner for storbymennesket som gerne vil være connected i cyberspace.

Cannondale er blandt de første store cykelbrands der nu endelig tager den oprejse og behagelige cykelstilling alvorligt og udstyrer Treadwell med et bredt oprejst cruiserstyr, der tilmed har fået plads til montering af din smartphone som kommunikerer via en indbygget sensor i forhjulet og en af Cannondale nyudviklet app. Endelig er Treadweel udstyret med en front bagebærer perfekt til indkøbsposerne eller tasken.

Cannondale har på komfortsiden hentet inspiration fra motorcykel verdenen. Således har 650B dækket fra Maxxis hentets inspiration fra samme firmas klassiske DTR 1 motorcykeldæk. Den mindre størrelse er valgt for at kunne cykle med mindre lufttryk og herved øge komforten.  Sadlens udformning er også gjort uhyre komfortabel og optimeret til brug med almindeligt tøj.

Treadwell fås i en herre og dame udgave begge med lav indstigningshøjde og henholdvis tre og to forskellige  størrelser.  Prismæssigt ligger begge modeller på kr. 7.299,- Et frisk indspark fra Cannondale til mennesker som bruger cyklen som transport.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN