CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Schwalbe ADDIX Schwalbe ADDIX
Ny forbedret gummiblanding til alle Schwalbes dæk og med fire let genkendelige farvestriber. Schwalbe ADDIX

Schwalbe lancerer deres legendariske MTB dæk i Evo serien med en nyudviklet gummiblanding som skulle være udviklet helt fra bunden. Den har fået navnet Addix og løser problematikken omkring greb, rullemodstand og slid over en brederer kam end hidtil.

Øget greb, rullemodstand, pålidelighed og dæmpning er modstridende parameter ved udvikling af dæk, hvor forbedring af en parameter ofte giver dårligere resultat på en af de andre. Derfor drjer det sig om at gøre intelligente valg og kompromisser, og hele tiden præve at flytte grænsen mod perfektion.

Med Addix er Schwalbe kommer tættere på specielt omkring levetiden på dækket.  Den nye Addix teknologi bygget på en meget præcos blanding af forskelloige parametre som giver uendelige muligheder for forskellige resultater.

Markus Hachmeyer, som er Senior Product Manager ved Schwalbe og ansvarlig for den nye ADDIX siger, “Schwalbe har aldrig hidtil taget et så dratisk og og ambisitiøst skridt i udvikling af en ny gummiblanding. Alle muligheder er blevet prøvet og resukltatet taler for sig selv. To områder skal dog fremhøves, pålideligheden er øget markant over hele linien på alle dæktyper og specielt egenskaberne ved lave temperaturere er nu imponerende ikke kun på de bløde gummityper”

Addix compound i fire versioner i alle serier og er let genkendelig på de fire farver:

  • Addix Speed, RED stribe: Til XC Race, ruller bedrre end den hidtidige PaceStar compound samt øget slidstyrke.
  • Addix Speedgrip, BLÅ stribe: Universal blandingen. God til cross country, all-mountain og trail. Pålideligheden er 62 procent højere end sin forgænger PaceStar, og grebet er øget med 35 procent.

  •  Addix Soft, ORANGE stribe: Dækblandingen velegnet til krævende all-mountain og trail samt enduro og downhill. Fremragende lav rullemodstand, og dæmpning selv ved lave temperaturer. Også velegnet til e-MTBs.
  • Addix Ultrasoft, LYSERØD stribe: Gummiblanding med maksimal dæmpning perfect til hardcore brug i enduro og downhill. Forbedret lavtemperatur egenskaber på greb, dæmpning i forhod til den hidtidige VertStar compound, velegnet som helårsdæk.

De nye dæk vi være ude i handlen i løbet af juni måned.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN