CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bikeline Cykelkortbøger Bikeline Cykelkortbøger
Tykland har vel nok Europas mest veludbyggede cykelrutenet og nogle af de bedste cykelkortbøger på markedet. Bikeline Cykelkortbøger

bikeline02

Tyskland er for mange “bare” et land man skal igennem for at komme videre til de sydeuropæiske lande. Det er synd og skam og specielt som turcyklist da landet nok har et af Europas mest veludbyggede cykelrutenet, og byder på en væld af oplevelser og udfordringer terrænmæsssigt.  Selvom vi lever i en GPS og smartphone alder eksisterer de gode cykelrutekort og guidebøger stadig. Verlag Esterbauer’s Bikeline serie er en imponerende samling af kortbøger over hele Tyskland.

bikeline04

Serien er på 152 bøger. Den rummer naturligvis alle de kendte som Berlin-København, Bodensee, Mosel og Rhinen men også alle de Europæiske cykelruter som går gennem Tyskland er med.
Bøgerne er i det handy 10 x 15 format som let finder plads i en styrtaske.  som foruden kort også ombefatter seværdigheder, indkøb og overnatningsmuligheder.

bikeline01

Kortene er 1:50000 med alle symboler, højdemarkeringer og retningsangivelser. Ud over den gennemgående cykelrute er der også henvisninger til dagsture væk fra ruten. Kortbøgerne er med spiralryg og de enkelte sider er lamineret så de kan tåle at blive våde.  Alle kortbøgerne suppleres med GPS track som man kan downloade til sin enhed.    Bøgerne koster mellem 10 og 16 Euro og kan bestilles direkte hos forlaget.

Link

CYKELPORTALEN