CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Wahoo TICKR FIT Wahoo TICKR FIT
Januar er højsæson for nytårs løfter og indendørs træning og hvad deraf følger af nyt elektronisk isenkram. Wahoo TICKR FIT

Wahoo Fitness har føjet et nyt produkt til deres omfattende program af træningsspecifikt cykeltilbehør.  I mange år har pulsbæltet været det mest foretrukne når der skulle opnås tilstrækkelig nøjagtige målinger af din hjertefrekvens.  Men for gennemsnitsbrugeren har det aldrig været særligt behageligt, ensidigt let og hurtigt at benytte.

Wahoo TICKR FIT benytter den seneste teknologi af  LED lys og en optisk sensor, placeret på indersiden af en håndledsrem.  Wahoo hævder at nøjagtigheden er på samme niveau som deres TICKR pulsbælte men med bekvemmeligheden ved en håndledsrem.

TICKR FIT måler forden puls også kalorieforbrug. Det leveres med to forskellige remme, en på 260mm og en på 375mm. Bredden på remmen er 25.4mm.  Remmen er gummibelagt på indersiden så den ikke glider, hvilket er vigtigt for korrekt måling. Den har endvidere en justerbar Velco lås.

TICKR FIT har indbygget genopladelig batteri, og en batteritid på imponerende 30 timer. Den oplades vis et medfølgende magnetisk USB stik.  Med en IPX7 rating omkring vandtæthed skulle det være sikkert at bruge selv under vand. Vægten er 19 gram.

TICKR FIT er let at bruge og har kun en knap. Holdens den nede blinker en blå lysdiode, når enheden er klar. Holdes knappen yderligere nede blinker den rødt og enheden slukker.
Tilslutning foregår med parring til den app eller enhed du bruger. Fuld  kompabilitet med ANT+ og Bluetooth enheder inklusive de meget aktuelle Elmnt cykelcomputere.  Prisen ligger på godt kr. 600,-wahoo fitness

Link

 

 

CYKELPORTALEN