CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Verdens største cykelshow skifter gear i 2018 Verdens største cykelshow skifter gear i 2018
Eurobike flytter fra 2018 tidpunktet syv uger frem til den 8 juli og vil kun være en ren B2B messe for forhandlere og producenter.... Verdens største cykelshow skifter gear i 2018

eurobike2018-02

Selvom Eurobike stadig har en solid position som verdens absolut førende cykelshow, er man fra Messe Friedrichshafen hele tiden opmærksom på ændringer i markedet.  Næste års show vil tidsmæssigt ligger på nogenlunde samme tidspunkt fra den 30 august til den 2 september 2017, men med kun en’ publikumsdag og ikke som i år med to som var lidt en prøveballon.

Det er ingen hemmelighed at flere og flere af de helt store producenter de senere år har forladt messen for at koncentrere sig om deres egne InHouse messer, der de senere år er dukket op i hobetal, hvor de enkelte brands kan koncenterer sig 100 % om deres forhandlere og fastholde dem.  Dette affødte i år en markant nedgang af besøgende forhandlere på Eurobike.

Efter samråd med de mest betydende partnere vil messen fra 2018 blive flyttet 7 uger frem til den 8 juli og udelukkende være en lukket fagmesse. Dette skulle gerne dæmme op for udvandringen og forhåbentlig får de store udstillere tilbage.  Udstillingen starter som noget nyt på en søndag så forhandlere har mulighed for at besøge messen uden at skulle rive en dag ud af kalenderen og lukke butikken. Om messen vil blive tre eller fire dage er endnu uafklaret.

eurobike2018-03

“Eurobike skulle gerne være samlingspunkt for branchen “ONE INDUSTRY, ONE VOICE” noget som messe Friedrichafen pointere at branchen som helhed er meget interesseret i, og som ligger til grund for valg af det nye tidspunkt og beslutningen om at gøre den til en ren fagmesse. Netop derfor melder vi så tidligt ud, så alle har mulighed for at forberede sig”udtaler Stefan Reisinger på mødet onsdag i Frankfurt.

Link

 

CYKELPORTALEN