CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: FINN Smartphone holder TEST: FINN Smartphone holder
En lille fiks silicone strap altid til at have med hvis du skal bruge din smartphone som GPS feks i en fremmed by på... TEST: FINN Smartphone holder

finn06

Østrigske Bikecitizens er et online ruteplanlægningsværktøj samt en app. både til Android og IOS. Det er gratis at bruge som almindelig ruteplanlægningsværktøj ,men som tillæg kan man købe forskellige cykelruter for de fleste større europæiske byer. For nuværende omfatter det 259 byer og flere kommer hele tiden til.  Konceptet er smart hvis man rejser meget og f.eks bruger en af de mange delecykelordninger og gerne vil opleve en by.  Til at supplere appen har Bikecitizens udviklet en lille fiks lille silicone strap til at fastholde din smartphone på styret.  Vi har testet FINN.

finn04

Specifikationer

  • Materiale: Silicone
  • Farver: Gennemsigtig/sort
  • Dimensioner: 180 x 40 x 5 mm
  • Pris: 15 Euro

finn03

Afprøvning 
FINN ligger i en fin lille papemballering som fortæller om appen og hvordan FINN monteres og bruges. Desuden indeholder den også en værdikupon til at kunne downloade en af Bikecitizens byguiderne efter frit valg.
Selve FINN er en lille sort silicone strap som fås med tre forskellige symboler. Derudoever fås den også i en gennemsigtig naturudgave. Den fylder og vejer ikke meget så man kan altid finde plads til den i lommen eller tasken.  Selve monteringen er meget let. Den ene ende stikkes igennem hullet. Herefter sætter man sin telefon fast ved hjælp af de tynde lameller i hver ende. Er telefonen stor skal der virkelig strammes til, men bare rolig remmen skal nok holde. Telefonen er sikret i hvert sit hjørne så den kan IKKE falde af.  Da FINN vipper en del på styret ryster telefonen også en del og kan være svær at aflæse på brosten eller grusvej. Selvom Bikecitizens siger den godt kan bruges Offroad, er det vores vurdering at den er bedst i byen op fast befæstede veje.

finn05

Konklusion
FINN er en fiks lille holder som i et snuptag gør det muligt at bruge sin smartphonen på cykelstyret. Den er mest velegnet til byen for for dem som kun af og til bruges deres telefon som GPS.

finn02

Link

CYKELPORTALEN