CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern HSR Tern HSR
Tern nye elektrisk lillebror til den anmelderroste GSD klar på det danske marked. Tern HSR

 

Da Tern Bicycles lancerede deres GSD, var de først med en elektrisk utillity cykel med kompakte mål som på mange områder kan konkurrere med en traditional ladcykel, men uden dens ulemper.

Vi havde fornøjelsen at teste den. Du kan læse vores test her.  Sidste år på Urban Media Days havde vi lejlighed som nogle af de første at prøve den nye HSR, som er en lillebror til GSD men med den samme utility funktionalitet.

Nu er Tern HSR tilgængelig på det danske marked i tre udgaver.  Selv kalder Tern den lille men praktisk STOR. HSD står for Haul Stuff Daily. Ligesom GSD har den små 20″ hjul, hvilket gør den letkørt af alle, specielt i byen, hvor dens totallænge på 170 cm gør den kortere end en almindelig cykel. Alligevel kan den klare en cyklist på 120 kg og lastes maksimalt med 170 kg.

Styr og saddel kan tilpasses så den kan køres af personer mellem 150 og 190 cm hvilket betyder at alle i familien kan bruge den. Med det righoldige udstyr kan den bruges både til transport af børn og indkøbsvarer. Motorhjælpen leveres af nyeste generation Bosch centermotor.  For at gøre køreoplevelsen behagelig har den også affjedring. Der kan vælges mellem indvendige gear og bæltedrev eller udvendige gear med kæde. Et testeksemplar er på vej fra Tyskland. Du kan læse vores test af den nye Tern HSR i nær fremtid.

Link

CYKELPORTALEN