CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sammensæt din egen personlige DeRosa racer Sammensæt din egen personlige DeRosa racer
DeRosa.dk er en ny dansk side hvor du visuelt kan lege med rammer og udstyr inden du beslutter dig for købet... Sammensæt din egen personlige DeRosa racer

At købe en De Rosa er for mange cykelentusiaster den store drøm, og nu er den ikke længere uopnåelig.  Hvis du er en af dem, der går og drømmer om, eller måske allerede har besluttet at købe en De Rosa cykel, er det vigtigt for os, at give dig den bedste oplevelse undervejs. Det er en af grundene til, at vi har bygget dette nye site – derosa.dk
Vores hensigt med sitet har været at give brugeren en ”De Rosa-oplevelse” i håb om at efterlade en ”feeling” af et brand, der emmer af sofistikeret italiensk luksus.

Vores hensigt har også været at præsentere De Rosas sortiment på den enkleste og smukkeste måde, og at give det bedste overblik over alle mulighederne, der er for valg af materialer, modeller, farver og opsætninger. Derudover har det været vores hensigt at efterlade brugeren med den knowhow, der er vigtig at have i en beslutningsproces.  Sidst men ikke mindst har det været vores hensigt at gøre det lettere tilgængeligt at finde en De Rosa Proshop, hvor det er muligt at se en eller flere De Rosa cykler, før beslutningen om et køb tages.
Kig rundt på sitet, vælg et materiale, en model, en farve – og konfigurer din drømmecykel. Både pris og leveringstid vil blive tilgængelig.

Alle De Rosa cyklerne som er tilgængelige på dette site, samles hos Juhl Cycling Nordic, og det er netop det, der har gjort det muligt at sænke prisniveauet til det laveste i Europa.
Den historiske producent der nu inkluderer 3. generation af familien De Rosa, er blandt de mest kendte og eftertragtede rammeproducenter i verden. Den italienske familievirksomhed er tilmed en af de eneste i verden, der formår at bygge rammer i både Carbon, Titanium, Stål og Aluminium.

Link

CYKELPORTALEN