CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ritchey Outback 2 Ritchey Outback 2
Outback 2 fra Tom Ritchey er en "rigtig" Bikepacking - Gravelbike stålhest Ritchey Outback 2

Tom Ritchey har altid sværget til stål og ofte også gået sine egne veje. Således var han længe før de store brands gjorde 27,5″ hjulstørrelsen til den nye standard, fortaler for at bringe denne gamle størrelse på banen igen, men så kom 29″ lige i vejen og den blev lagt i mølposen igen.  27,5 /650B  hjulstørrelsen  var meget populær i tredserne ikke midst blandt de franske Randeour cyklister som på mange måde var foregangs cyklister for det vi idag kalder Bikepacking og Gravelbiking.

Den nye Ritchey Outback 2 er en videre udvikling af den hidtidige Outback og fører tingene et skidt videre mod “rigtig” offroad gravelbiking, ikke det pseudu som alle pludselig har kastet sig over :o)  Rammen har således plads til hjul mellem 700 x 45 mm og 650B x 2,2″ og kædestagsafstanden er meget lang, hele 453 mm. Dette er afgørende for en meget godmodig og stabil opførsel på dårlige veje ikke mindst når der kommer læs på cyklen.

Rammen i stål sælges som rammekit inklusiv Ritchey kulfiberforgaffel. Der er alt i bøsninger både på rammen og forgaflen til Bikepacking.  Thru asker inklusiv udskiftbar geardrop, udvendig kabelføring og flat mount skivebremsebeslag.

Specifikationer

  • Ramme: Ritchey Outback 2 butted steel
  • Forgaffel: Ritchey Carbon
  • Inklusiv: styrfitting, thuaksler, saddelpindsbeslag
  • Størrelser: XS, S,. M , L, XL
  • Farve: grøn
  • Pris: kr. 10.800,-

Link

 

 

 

 

CYKELPORTALEN