CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Restrap Race Frame Bag Restrap Race Frame Bag
Engelske Restrap tilbyder nu en rammetaske til de hurtige drenge og piger. Restrap Race Frame Bag

Med Bikepacking og Gravel bikens stadig større udbredelse, har den lille top overrørstaske, der oprindelig blev udviklet til cykeltouring, fået lidt af en genopblomstring.  Også mange landevejscyklister er begyndt at bruge dem, men i takt med at de bliver større og større har de nogle ulemper mht. til at blive siddende i oprejst stilling og at ens knæ tit støder på når man står op i sadlen.

Her kan  en mindre framebag ofte være en bedre løsning, da den både sidder bedre og er af vejen inde i rammen og så og sige bliver holdt på plads af tyngdekraften. Det har Restrap indset og har med udgangspunkt i deres større Bikepacking Frame Bags lavet en særlig slimline racermodel til dem som kører hurtigt og primært på landevej.

Restrap er kendt for at væren nærmest uopslidelige og er 100 % håndsyende/ produceret i England. Restrap tror så meget på deres håndværksmæssige kvalitet at de lover livsvarig garanti.

I modsætning til Restrap øvrige modeller, som vi testet et par stykker af i øjeblikket, er Race udført i et kraftigere og  næsten 100 % vandtæt materiale. Den er 37 cm lnag har har ekstra lange straps med lås så den kan tilpasses forskellige rammestørrelser. Den rummer godt 4 liter og vejer kun godt 200 gram. Restrap Race kan købes online direkte hos producenten eller hos Slowbike i Danmark.

Vi har netop modtaget to tasker fra Restrap, den største af deres  Framebag og den nye fikse Canister Bag som i disse dage bliver tæsket igennem på de svenske grusveje på et mindre Bikepacking eventyr. Testen er online i nær fremtid.

Link

 

CYKELPORTALEN