CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italienske racercykler direkte til forbrugerne

Radwelt er et dansk cykelfirma som blev etableret i 2006, hvor de startede med at importere italienske racercykler og rammer af mærket Daccordi. Disse sælges direkte til forbrugerne for at kunne tilbyde ét af Italiens fornemmeste cykelmærker til meget konkurrencedygtige priser.

Daccordi cyklerne sælges 20% billigere end fabrikkens anbefalede udsalgspriser. Som én af de få producenter i
Italien produceres cyklerne stadig i Italien (og ikke i Østen) – og meget af produktionen er stadig rent håndarbejde. Som ”true Italian” er detaljer og design meget vigtige elementer på cyklerne, og kvaliteten er blandt det allerbedste.

Under motto´et ” Gode cykeloplevelser kræver godt udstyr” har Radwelt i 2008 besluttet at udvide ”butikken” til også at omfatte beklædning og komponenter fra kendte mærkevareleverandører.

Så fra kun at sælge cykler, så tilbydes nu et komplet sortiment af cykler og komponenter til alle danskere, der bruger cyklen som motionsredskab.
Radwelt har et bredt udvalg af cykelbeklædning til cykelmotion, samt et bredt udvalg af komponenter til både MTB og racercykler – alt sammen med det formål, at skabe bedre cykeloplevelser for vores kunder til nogle yderst konkurrencedygtige priser.

Radwelt

CYKELPORTALEN