CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Polsk cykelmærke søger nye skandinaviske samarbejdspartnere Polsk cykelmærke søger nye skandinaviske samarbejdspartnere
Det store polske cykelmærke Romet er på udkik efter nye distributører uden for hjemlandet Polsk cykelmærke søger nye skandinaviske samarbejdspartnere

Polsk cykel industri er inde i en kraftig offensiv fase. Senest oplevede det nye polske cykelmærke Rondo en overvældende interesse for deres nye Gravelbikes på dette års Berlin Fahrradshau og efterfølgende på Eurobike.  Vi har netop fået en aftale istand omkring et testeksemplar af deres Ruut CF2, som vi ser meget frem til at svinge benene over på de danske gravelspor, og som du snart kan læse en test af.

En anden stor polsk cykelproducent er Romet, der igennem mange år har været en af de mest betydende leverandører til det polske hjemmemarked.  Romet er en af europas ældste cykelfabrikker, hvis aner kan spores tilbage til 1891, hvor de startede under navnet Wicher. Idag producerer de et stort program af både motorcykler og almindelige cykler. 2018 programmet af cykler er meget omfattende og tæller stort set alle cykeltyper i alle prisklasser og  steltyper.

Interesserede distributører kan kontakte dem på
Arkus & Romet Group Sp. z o.o.
39-200 Debica, Podgrodzie 32C
Mateusz Biela
tel. 600.302.599
email: m.biela@romet.pl
Daniel Sosnowsky
email: d.dosnowsky@romet.pl

Link

 

CYKELPORTALEN