CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Oplev verden fra et cykelstyr Oplev verden fra et cykelstyr
Mærk suset og tag med under fremmede himmelstrøg på cykel. BOOK ET CYKEL FOREDRAG... Oplev verden fra et cykelstyr

cykelforedrag

Savner du inspiration til cykelferien, eller måske du bare gerne vil mærke suset fra vores mangfoldige planet, set fra et cykelstyr, så tag med ud og oplev verden med Torben Finn Laursen som er en af ophavsmændene til rejseklubben  Eventyrcyklisterne.

“I hele mit voksenliv har cyklen været en vigtig bestanddel, når verden skulle opleves i slowmotion.  Næst efter hunden er cyklen vel nok et af de bedste redskaber til at opleve verdens store mangfoldighed og kontraster på tæt hold.  Cyklen er en perfekt kontaktskaber da den sender et klart signal om at “du er ufarlig” og åben for nye indtryk, det er ihvertfald min erfaring som mangeårig ivrig turcyklist på ture lige fra det nære velfærds Danmark til nogle af verdens mest fattige lande.

cykelforedrag03

Hvis du/I er interesseret i at arrangere et foredrag, til virksomheden, klubben, foreningen, institutionen, familiefesten, højskolen, ældre centeret, biblioteket mm. stiller jeg gerne op, og du/I er meget velkommen til at kontakte mig. Jeg laver foredrag ud fra oplæg, det være sig tema om mountainbike eller turcykel,  eller landespecifikt eller måske en blanding af begge dele.

Du kan læse mere om nogle af mine foredrag her 

cykelforedrag02

Del denne artikel...Share on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

CYKELPORTALEN