CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Opgraderede Shamal hjul fra Campagnolo Opgraderede Shamal hjul fra Campagnolo
Campagnolo Shamal Carbon DB bliver bredere og mere Gravel og langdistance venlige Opgraderede Shamal hjul fra Campagnolo

Shamal hjulene har i mange år været et af Campagnolo bedst sælgende hjulsæt og lidt af en solid arbejdshest i deres program.  Bland kendere er Campagnolo først og fremmest et landevejsrace cykelbrand, men tiderne skifter også indenfor landevejsrace, så naturligvis har de også måtte rette ind mod fremtiden.

Med det nye Shamal Carbon DB bliver hjulet ni for alvor egnet til langdistance og allroad gravel biking.  Den største nyskabelse på hjulet er en indvendig kantfri fælgbredde på 21 mm som gør dækket i stand til at håndtere bredder mellem 23 og 30 mm for optimalt resultat både med og uden brug af slange.

Men Campanoglo hævder at man uden problemer vil kunne sætte et 700c x 65 mm dæk på. Det må vist være ny rekord.

Hjulene har de nye N3W friløb der klarer 12 speed kassette naturligvis fra Campagnolo, men der findes udskiftelige friløb til Shimano HG og SRAM XDR.

Shamal Carbon DB benytter stadig Campagnolo særlige 3G eger mønster i grupper af tre på i alt 24 eger. Hjulene vejer 1.585 gram og koster lige godt kr. 10.000,- for et sæt.

Link

CYKELPORTALEN