CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Gore Bike Wear Nyt fra Gore Bike Wear
De fleste kender Goretex og cykeltøjsmærket af samme navn, et brand som alle andre holdes op imod. Nu har de 30 års jubilæum. og... Nyt fra Gore Bike Wear

Gore-Bike-Wear-02

Lige siden starten for 30 år siden har cykeltøjet fra Gore Bike Wear været i sin helt egen klasse. Firmaet blev grundlagt i 1985 med verdens første vandtætte regnjakke med det åndende vidundermateriale Goretex kaldet Giro. Goretex blev oprindelig opfundet til rumdragterne i Apollo programmet. For at fejre jubilæet har Gore udviklet en særlig jubilæumsserie som består af to jakker, en vindvest, tre trøjer, tre par bukser og en cab. Tøjet kommer i udgaver både til mænd og kvinder.  Designet er klassisk tidsløst i rød/sort og hvid/sort og guld farver med jubilæumslogo. Jubilæumsjakken Oxygen 2.0 GTX AS Jacket har en Gore-Tex Active Membran med ekstrem god åndbarhed samtiidg med at den er vind og vandtæt.  Jakken har et tætsiddende snit med et ekstra langt rygparti med reflekser.

Gore-Bike-Wear-03

En anden Gore specialitet er Windstopper som har været på markedet siden 1990. Den er inkoorporeret i de nye Oxygen WS SO Jerseys, oplagt til det danske klima med vores ofte kolde vinde.  De suppleres af Oxygen Bibtights Short.

Gore-Bike-Wear-04

Phantom Softshell-Jakken er Gore bestseller gennem mange år og er naturligvis derfor også en del af fødseldagskollektionen ligesom  Element WS AS vesten og Element Lady & Element Print 30Y trøjerne samt matchende bukser.

Link

CYKELPORTALEN