CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye tasker og bagagebærer fra Ortlieb Nye tasker og bagagebærer fra Ortlieb
Ortlieb udvider programmet med nye tasker og deres første egen udviklede bagagebærersystem. Nye tasker og bagagebærer fra Ortlieb

Ortlieb-Pannier-05

Ortlieb har netop løftet sløret for nogle af deres nye produkter som bliver officielt præsenteret på Eurobike i næste måned.  Der er tale om en ny taskeserie og som noget helt nyt kommer Ortlieb nu med deres egne bagagebærer.

Ortlibs klassiker indenfor rejsetasker Backroller kommer nu i en stor størrelse kaldet XL Pro. Med et sådan sæt på bagabæren rummer de nu hele 70 liter. Naturligvis vandtætte og med rulleforsegling. I det store rum er der blvet plads til et mindre rum med lynlåslukke. Endelig har tasken også fået en aftagelge ydertaske på 8 liter. Montering foregår med Quick-Lock2.1. Holdersystemet er stadig Ortliebs kendte og pålidelige QL2.

Ortlieb-Pannier-04
En ny spændende taske er Commuter Daypack Urban. Med et stort aflangt rum er der rigelig plads til de dagligeb fornødenheder inklusiv en computer og ipad. Naturligvis vandtæt og med rulleforsegling.Ortlieb-Pannier-03

Commuter Daypack City er en vandtæt rygsæk til byen. den har samme funktionalitet som Daypack Urban men kan bæres.

Ortlieb-Pannier-02

Endelig har Ortlieb en lille vandtæt kurvtaske på programmet i to størrelser 15 eller 22 liter. Den kan sidde fast på toppen af bagagebæren.

Ortlieb-rack-02

Den helt store nyhed fra Ortlieb er at de nu har udviklet deres egen bagagebærer R2 passer både til cykler med 26 og 28″ hjul. den er i aluminium og vejer 640 gram og kan lastets med 30 kg.  Den suppleres af R1 til montage foran på forgaflen Den vejer 440 gram og kan laste 20 kg.

Ortlieb-Rack-01
De nye produkter bliver officielt præsenteret på Outdoor Messen den 15 juli i Friedrichshafen.
Link

 

CYKELPORTALEN