CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny taskeserie fra Brooks England Ny taskeserie fra Brooks England
Med den nye Discovery taskeserie vil Brooks forene tidsløst design med moderne teknologi. Ny taskeserie fra Brooks England

Brooks England er først og fremmest kendt for sine tidsløse lækre lædersadler. De senere år har de lanceret en række andre produkter i samme tidsløse design. Læs vores test af deres Norfolk og Suffolk cykeltasker her og den klassiske B17 lædersadel her.

Med den nye Discovery serie har Brooks ville forene klassisk tidsløst design med moderne teknologi og materialer. Serie som består af en række tasker og rygsække, er tænkt til cykelpendleren som også vil præsentere sig fra den pæne side af cyklen.

Discovery-Kollektionen bestå af to rygsække, Sparkhill og Pitfield samt de nye kurier og skuldertasker New Street Briefcase og en Strand-Skuldertaske. Alle modeller består af vandtæt nylon beklædt Condura med vandtætte lynlåse.

Indvendigt er de polstrede så den bærbare eller Ipad ligger trygt og godt,  samt en mængde andre ruminddelte lommer. Skuldertaskerne har skjulte kroge, for bekvem montage på bagagebærer. Det indvendige materiale består af genbrug fra plastik flasker kaldet Cyclepet. I følge Brooks England skulle den nye kollektion være ude i butikkerne nu.  HF Christiansen er dansk distributør.

Link

CYKELPORTALEN