CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Felt Breed Felt Breed
Felt Bicycles er på cykelbanen med deres første rigtige fuldblods Gravelbike. Felt Breed

Amerikanske Felt Bicycles var også repræsenteret på dette års Roc d’Azur. Den største nyhed var deres første rigtige fuldblods Gravel bike, kaldet Breed. Bygget omkring en aluminiumsramme og en kulfiberforgaffel, med plads til både 650B og 700C hjul samt alt i fittings til tasker, skærme og bagagebærer, er den en godt bud på en universel eventyrkøremaskine.

Topmodellen Breed 20 er udstyret med 1×11 Force gear fra SRAM og kranksæt Praxis Works Zayante, samt naturligvis hydrauliske skivebremser. Standard er den monteres med 650B hjulsæt og 47 mm sutter fra WTB. Lillesøster Breed 30 er samme ramme og forgaffel men med Shimano 105 2×11 gear. Den har samme hjulsæt og dæk som Breed 20. Begge cykler kommer i størrelser fra 47 til 61 cm.

Rart at se at Felt standard vælger at udstyre begge modeller med 650B hjulsæt, da det netop er den hjultype der gør hele forskellen hvis det skal være en rigtig Gravelbike. Euro priserne for de to nye modeller ligger mellem 1.999,- og 2.499,- Euro. De danske priser og tilgængelighed i Danmark, er endnu ikke oplyst.

Link

CYKELPORTALEN