CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Marin Four Corners Elite Marin Four Corners Elite
Alsidig jubilæumscykel i stål fås i to udgaver, lige velegnet til dagligdags brug som til tungt lastet touring. Marin Four Corners Elite

marin-05

I tidernes morgen var Marin Bikes et stort navn på det danske marked.   Men efter  Cykelklubbens fald forsvandt mærket stort set ud i glemslen.  ihvertfald på det danske marked. Det er synd og skam da mærket de senere år har fået lidt af en genføsel med omskruktering og fornyet økonomisk saltvandsindsprøjtning.

I forbindelse med mærkets 40 års jubilæum har Marin lanceret nogle særlige jubilæumsmodeller som er for alle og som er til at betale. Ingen jubilæumssnobberi her.

marin-03

Marin Four Corners Elite er en vidunderlig retro stål cykel i friske farver. Som navnet antyder er der tale om en meget alsidig cykel der kan bruges til lidt af hvert fra den daglige pendlertur til cykeltouring og lettere on- og offroadkørsel i adstadigt og afslappet tempo.

marin-04

Med udgangspunkt i Columbus Thron CrMo rørsæt er Four Corners series det perfekte valg til den daglige cykeltur, eller turcykling. Cyklen er konstrueret til at kunne lastes tungt. Den har alle de fittings du kan ønske dig til skærme og bagagebærer inklusiv bøsnonger til hele tre flaskeholdere. Den er standard udstyret med 700c x 45 mm dæk. Også forgaflen er i stål og racerstyret har en vinkling udad i den nederste bukning som giver god kontrol og ergonomi.

marin-02

Four Cornes kommer i to modeller. Topmodellen Four Cornesr Elite med SRAM Rival 1×11 og Four Corners med Shimano Sora. MTB Tours tager cyklen hjem på bestilling.

Link

 

CYKELPORTALEN