CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Livsvarig garanti på Bontrager hjul Livsvarig garanti på Bontrager hjul
Bontrager indfører livsvarig garanti på alle sine kulfiberhjul. Livsvarig garanti på Bontrager hjul

Bontrager som er en del af Trek Bicycles, har indført livsvarig garanti på alle deres kulfiberhjul. Garantien omfatter alle defekter sammenholdt med deres Carbon Care Wheel Loyalty Program.

Den nye livsvarige garanti gælder for alle hjul i kulfiber både til mountainbike og landevej.  Den nye garanti er gældende for hjul købt efter den 1. august 2019. Garantien gælder både for hjul købt alene samt hjul der sider monteret på Trek cyklerne

“Ligesom vore øvrige produkter er vores kulfiberhjul konstrueret til at holde livsvarigt og vi har idag en hjulserie som giver fantastisk ydelse og pålidelighed” udtaler  Graham Wilhelm, der er Bontrager’s Productmanager for hjuldivisionen. “Et godt hjulsæt er en investering og vi mener vores er så gode at vi tør give dem livsvarig garanti”

I tilgift til garantien mod defekter er hjulene  yderligere omfatter af Bontrager Carbon Care Wheel Loyalty Program, som betyder at kunden får ombyttet eller repareret sine hjul indenfor de første to år efter ibrugtagning. Dette er kun gældende for førstegangskøberen.

Efter de to år tilbydes reparation eller ombytning med rabat. Bontrager har en lang tradition for at konstruere og levere hjul med stor pålidelighed på asfalt, gravel og ude på sporet.

Link

 

CYKELPORTALEN