CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kvalitetsringklokker på mode Kvalitetsringklokker på mode
Flere producenter melder sig på banen med smukt forarbejdede og vellydende ringklokker... Kvalitetsringklokker på mode

Ringklokker har aldrig haft den store interesse blandt cykelfolket, specielt de hurtige af slagsen i tætsiddende Lycra som hellere råber eller rømmer sig, eller drøner tavs forbi en, så man er ved at blæse af vejen i slipstrømmen.  Blandt pendlere er det ikke meget bedre grundet en ekstrem dårlig kvalitet på masseproducerede ringklokker, som hæst giver op efter få ganges brug. Ved at udvikle både flot designede og velfungerende ringklokker, ser det nu ud til at denne lidt negative tendens, kan vendes.

SpurCycle var blandt de første til at få succes med deres Ringer, iform af en gennemført lækker messingklokke, med en helt klar og meget destinkt tone.  Siden fulgte Knog OI der ud over en god ringtone, vil gøre sig flot på enhver cykel med en diskret fremtoning.

På Eurobike spottede vi endnu to smukt forarbejdede messingklokker, denne gang fra Lezyne. De  fæstnes med et gummibånd, så man tage den med sig, eller flytte den rundt på flere cykler.    Den klassiske udgave kommer i to størrelser mens den større paddehatteformede, og kraftigere ringende, fås i en størrelse. Med en vægt på omkring 30 gram, er der ingen undskyldning, for at sige at den er for tung… De nye ringklokker forventes på det danske marked i løbet af ganske kort tid.

Link

 

CYKELPORTALEN