CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Focus Raven² Focus Raven²
Focus forsætter med at overaske med deres nye elektriske hardtrail mountainbike, med samme smarte aftagelige motorløsning og deraf følgende lave vægt. Focus Raven²

På Eurobike Media days præsenterede Focus deres Project Y , en elektrisk landevejscykel på kun 12,5 kg. Den vandt efterfølgende meget fortjent en Eurobike Award. Med udgangspunkt i Project Y, lancerer Focus nu deres mountainbikeudgave  Raven². En elektrisk hardtrail mountainbike med samme batteri og motorløsning fra Fazua.

Som en del af lanceringen har den nye cykel stået sin prøve på det 400 km lange og 16.000 højdemeter Transalp løb der skal gennemføres indenfor 36 timer.  Det er de to FOCUS XC team ryttere Florian Vogel (SUI) og Markus Schulte-Lünzum (GER) der vil slå rekorden via den legendariske Heckmair rute. Når rytterne trænger til en pause hjælper motoren dem.

Focus Raven² vil komme på markedet hen mod slutningen af året i to varianter. Raven² PRO og Raven². Begge udstyret med en kulfiberramme og en Fazua motor på 60 Nm og 250 W.  Den er ustyret med 29″ hjulsæt. Priserne starter ved 4,999 Euro.

Link

CYKELPORTALEN