CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike igen på rette kurs Eurobike igen på rette kurs
Messe Freidrichshafens ændrede strategi for fremtiden ser ud til at give de ønskede resultater Eurobike igen på rette kurs

Her godt et halvt år før at Eurobike 2017 skydes igang har mere end 1350 udstillere meldt deres ankomst. Et postitivt tegn er at flere at de markedsledende producenter igen er tilbage. Det tolker Messe Friedrichafens Direktør Steffan Reissinger som positivt og lover godt for næste år 2018, hvor messen for første gang udelukkende vil være en ren fagmesse og hvor tidspunktet bliver rykket frem til juli måned. Læs mere om flyttedagen her.

Allerede på dette tidligere tidspunkt er tendensen meget klar, E-Bikes som aldrig før i alle mulige afskygninger. De nyeste tal fran cykelbranchen globalt set, viser også at det er E-Bikes som skal redde stagnationen på de øvrige cykelsegmenter.

2017 udgaven af Eurobike løber fra onsdag den 30 august til lørdag den 2 september. De tre første dage er kun for fagfolk mens lørdagen er åben for alle. Eurobike forventer mere end 40.000 besøgende og 1700 journalister.

Link

CYKELPORTALEN