CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Er du til retro cykelløb ? Er du til retro cykelløb ?
Så tag en 'helterunde' i retro-outfit i Mecklenburg-Vorpommern ”Velo Classico” tre etapers cykelløb den 19. september. Er du til retro cykelløb ?

Velo-Classico-03

For første gang nogensinde kommer retro-cykelløbet ”Velo Classico” til Mecklenburg-Vorpommerm, når regionen danner rammen om tre etaper. Startskuddet lyder den 19. september – og du kan være med.

Cykel-entusiaster kan med fordel tag en tur til Mecklenburg-Vorpommern fra den 19. til den 20. september, når cykelløbet ”Velo Classico” kommer til regionen. Her har man som deltager mulighed for at cykle tre etaper, der alle kombinerer unikke natur- og kulturoplevelser: Den 40 kilometer lange ”Livsnyder-etape”, den 80 kilometer lange ”Liebhaver-etape” og den 150 kilometer lange ”Helte-etape”. Sidstnævnte kræver det yderste af deltagerne, da etapen ikke er afspærret og derfor cykles blandt resten af regionens bilister og cyklister.

Velo-Classico-05

”Velo Classico” er hovedsageligt kendt for sit visuelle udtryk. Alle deltagere pedaler af sted på cykler, der har flere år på bagen, mens nutidens topmoderne cykel-outfit er skiftet ud med et vintage-look, der leder tankerne hen på den belgiske cykellegende Eddy Merckx i hans storhedstid.

Omdrejningspunktet for alle etaper er byen Ludwigslust, der med sit barokslot og sin nyligt restaurerede park regnes som en kulturskat. Man har således som deltager gode muligheder for at kombinere motion med kulturelle oplevelser.

Velo-Classico-04

Arrangørerne har sørget for, at etaperne vil finde sted i fantastiske naturområder, mens alle deltagere, der fuldfører etaperne, vil modtage en medalje som belønning for indsatsen.

Interesserede kan tilmelde sig på www.veloclassico.de, hvor det også er muligt at læse mere om cykelløbets historie og finde yderligere information.

Velo-Classico-02

Om Mecklenburg-Vorpommern
Tysklands nordøstligste delstat har takket være sin gode beliggenhed ved Østersøen altid været en populær feriedestination. Ikke mindst blandt tyskerne selv, som har valfartet til delstaten og den over 1.900 kilometer lange kyststrækning. Mecklenburg-Vorpommerns kystområde er et af de steder i Tyskland, der har flest solskinstimer, hvilket gør sommersæsonen særligt populær. Det milde klima bevirker, at det er muligt at opholde sig udendørs længere hen på året end i Danmark.

Læs mere om Mecklenburg-Vorpommern på www.auf-nach-mv.de.

CYKELPORTALEN