CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Endura indfører 90 dages tilfredshedsgaranti Endura indfører 90 dages tilfredshedsgaranti
Endura er så overbevist om sin nye cykelbuks FS 260 Pro SL kvaliteter at de nu tilbyder kunderne pengene tilbage hvis de ikke er... Endura indfører 90 dages tilfredshedsgaranti

Endura-Pad-Size

Med øjeblikkelig virkning har Endura indført en global 90 dages komfort garanti på deres nyskabende cykelbukser FS260-Pro SL. Udviklet i samarbejde med de tyske gebioMized® er de den eneste cykelbuks på markedet med tre forskellige indlægsbredder og to benlængder, hvilket giver en hidtil uset komfort og tilpasning.

Endura er så overbevist om produktets kvalitet at de tilbyder en 90 dages garanti ifald brugeren ikke er tilfreds. Det har ellers ikke skortet på fine anmeldelser og udtalelser fra de førende cykelmagasiner og professionelle cykelryttere. Alle forhandlere opfordres nu til at tilbyde kunder som ikke kan overbevises om at de er de bedste cykelbukser på markedet, med en fuld refundering indendfor 90 dage fra købet og det helt uden krav om kvittering eller returnering i original indpakning.

fs260-pro-sl-bibshort-with-raw-edge

Rytterne fra Team Movistar Team har spillet en vigtig rolle i deres tilbagemeldinger fra de lange forårsklassikere og sammen med gebioMized® har Endura perfektioneret indlæggets profil og udformning. Den rette bredde bestemmes ud fra en computermåling af rytterens bagdel i forhold til dennes krobsbygning og cykelposition.  Den avancerede PadFit™ system er tilgængelig hos udvalgte forhandlere som kan leje udstyret hos Endura. Selvom Endura anbefaler at man skal have foretaget målingen hos en forhandler kan man også selv vælge det rette indlæg ud fra saddelbredde matrix. FS260-Pro SL kommer i en flot indpakning med magnetåbning.

E4019-FS260-Pro-SL-Bibshort-2015

Om FS260-Pro SL Bibshorts:
Endura er FS260-Pro SL Bibshorts tilbydes i tre pad bredder og to benlængder, der giver en uovertruffen tilpasning og komfort. jernelse af et eventuelt overskydende polstring, der ikke tjener et formål optimerer åndbarhed, fleksibilitet og i sidste ende, komfort. Den italienske Power Lycra® kombinerer let og hurtigtørrende ydeevne med muskel support og coldblack® teknologi til at reducere ophobning af varme, derfor perfekte til brug i ekstrem varme. 3D-mesh øverst garanterer optimal åndbarhed. De FS260-Pro SL’er kommer i en præ-buet løbs pasform, har laserskåret baglomme, og er udstyret med 700-serien pad, en computer cut “trinløs profil” (CVP) stretch pad med antibakteriel finish.

Endura-FS260-01

OmgebioMized®-Endura PadFit™ System:
For hurtigt og effektivt at finde den rette bredde for 700-serien indlægget har  Endura indgået partnerskab med gebioMized® der levere verdens mest avancerede cykel PadFit ™ system. Den software og udstyr gør det muligt for forhandlerne præcist at kontrollere deres kunder for den bedste komfort mulighed inden for 2-3 minutter med trykmålingen sadlen efter ændring i en unpadded Lycra®. Trykmålings sadlen kan placeret på en vilkårlig cykel eller på kundens egen cykel.

bp06

Om 700 Series Pad
Den blidt kurvede 700-serien indlæg med en glat profil er blevet udviklet med gebioMized® og bakkes op ved at teste og feedback fra bl.a. Movistar Team s ryttere. Endura højteknologiske Trinløs Profile (CVP) teknologi giver støttende polstring, hvis det kræves, med alt overflødigt materiale fjernet for at minimere sammenklumpning og friktion og maksimere fugttransport og fleksibilitet. Puden facon minimerer peak trykpunkter genereret på puden, mens cykling, der er nøglen til dens komfort.

Link

CYKELPORTALEN