CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En overraskende velkørende cykel En overraskende velkørende cykel
På den netop afsluttede Copenhagen Bike Show faldt Cykelportalen over en cykel til voksne drenge og piger, der på mange områder overaskede positivt. ... En overraskende velkørende cykel

På den netop afsluttede Copenhagen Bike Show faldt Cykelportalen over en cykel der på mange områder overaskede positivt.

Touring Charly tager udgangspunkt i den klassiske Vintage cykelstil med en meget langstrakt stel, der giver afslappede og sporstabile cruiser agtige køreegenskaber. Konstrueret omkring et klassisk stålstel med en dobbelt pulverlakering, der gør den modstandsdygtig mod vind og vejr.

Den har metalskærme, et retro 7 gears nav fra Shimano, en rustfri kæde suppleret med en flot kædeskærm og fælgbremse foran samt en lækker retro lædersaddel.

En kort prøvetur på den indendørs testbane godtgjorde at Touring Charlie er en flodt designet cykel som kører fremragende. En støttefod og retro dæk fra Schwalbe fuldender Charlie som til en pris på 6800,- vanskeligt lader flere ønsker åbne.  Charlie fås både som dame- og herremodel. JohnnyLoco sælges gennem udvalgte cykelforhandlere i Danmark som kan findes på deres hjemmeside.

Link

 

CYKELPORTALEN