CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dansk cykelrytterhold gør reklame i Berlin… Dansk cykelrytterhold gør reklame i Berlin…
Dansk cykelrytterhold gør reklame for Hannovers ProAm i forbindelse med seksdagesløbet i Berlin 25. til 30. januar i Velodrom. Dansk cykelrytterhold gør reklame i Berlin…

Det succesrige ProAm fra Hannover stiller op med et hold ved det traditionelle seksdagesløb i Berlin – byen, der sammen med Hannover er Tysklands store cykelsportsbyer og har to ryttere i absolut verdensklasse med i konkurrencen: Marc Hester og Jesper Mørkov fra Danmark gælder som de hemmelige favoritter til sejren ved det 107. Six Day i den tyske hovedstad. Marc Hester stillede allerede for år tilbage op for Hannover ved løbet i Bremen og kørte en bronzemedalje i hus – plus at han også vandt på ‘hjemmebanen’ i København. Og for Jesper Mørkovs vedkommende ligger sejrstraditionerne så at sige til familien.

Jespers storebror Michael har tidligere opnået den samlede sejr i Berlin. De to sympatiske danskere er udstyret med de typiske seksdagesegenskaber: Marc Hester som den udholdende og Jesper Mørkov som sprinteren. Marc Hester glæder sig over, at Hannover har valgt at satse på en dansk duo: „Jeg ved jo, at mange danskere i forvejen godt kan lide at tage derover. Og ProAm-holdet i Berlin vil sikkert også trække yderligere cykelfans til Hannover.“

ProAm: Natten – og din dag
For 2. gang vil der være et såk. hvermandsløb i forbindelse med „ProAm“. Det foregår parallelt med finalen for Tour de France søndag d. 29. juli 2018 midt i Hannover City. Udover distancerne på hhv. 110 og 68 kilometer gennem Region Hannover er der nu også som noget nyt en “Familie-Tur” på 32 kilometer med på programmet. Og blot én dag senere, mandag d. 30. juli 2018, vil Tour-stjernerne stille op til „Natten“ på runddistancen foran Hannovers rådhus. Byens overborgmester Stefan Schostok og regionsformand Hauke Jagau er fælles om protektoratet for „ProAm Hannover 2018“.
Alle yderligere oplysninger på: www.visit-hannover.com/en/pro-am 

Six Day Berlin
Seksdagesløbet i Berlin køres i år for 107. gang. Fra den 25. til den 30. januar er byen igen i cykelsportsmodus, når verdens bedste ryttere møder hinanden i Velodrom-hallen: Mænd, kvinder, sprintere og U23-ryttere dyster om sejren på 6 spændende aftener.

Link

CYKELPORTALEN