CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Canadisk firma kommer din cykelsadel i ovnen… Canadisk firma kommer din cykelsadel i ovnen…
Via et indbygget varmelegemen kan Landyachtzbikes tilbyde en individuel tilpasset sadel. Canadisk firma kommer din cykelsadel i ovnen…

Varmestøbte sko- og skoindlæg, har været kendt af sportsbranchen i mange år, både indenfor ski-, løb- og cykelsportbeklædning. Mange nuværende cykelsadel producenter har forskellige opmålingssystemer af din kære popo, for at guide dig til det bedste valg af ny sadel, blandt nogle forudbestemte størrelser, udvalgt ud fra simple statistiske normalfordelings principper. Dette princip fører Canadiske Landyachtzbikes nu et skridt videre, og tilbyder en næsten ideel løsning.

Princippet er ret simpelt, først vælger du en af de tre preformede sadler, som herefter sættes på din cykel. Det indbyggede lille varmelegemede tilsluttes en strømkilde via det lille USB stik i bunden. Når formen er på plads hærdes sadlen i en lille ovn, som vi kender det fra cykelsko. Da sadlen har indbygget varmelegeme, vil den kunne genformes op til flere gange.

Trods varmelegeme, sørger et stel og en base i kulfiber for at holde vægten nede. Prisen er  299,-canadiske dollars. For den pris får du yderligere en slidstærk overdel i læder. Om og hvornår konceptet kommer til Europe vides ikke for nuværende, men mon de mange europæiske producenter sidder klar med noget tilsvarende fra udviklingsskuffen. Det i Vancouver beliggende firma, producerer også nogle meget flotte individuelt sammensatte cykler i stål og titanium.

Link

CYKELPORTALEN