CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Anmeldelse: Bike Packing Journal Anmeldelse: Bike Packing Journal
Den kolde mørke vinter kan passende bruges til at planlægge dit næste cykeleventyr eller bare drømme sig væk mod fjerne horisonter og lade sig... Anmeldelse: Bike Packing Journal

Som gammel turcyklist og eventyrcyklist, er det forfriskende at se at der kommer en ny generation af eventyrlige cyklister som vil opleve verden som rigtig cykelnomade, uden alt for mange bekvemmeligheder og hjælp udefra og langt fra det færdigpakkede sportsimage som cykelbranchen stadig slæber rundt på. Her er cykling og det at rejse og opleve en LIVSSTIL….

Bike Packing Journal er ikke et cykelmagasin i traditional forstand som du lige køber i kiosken. For at få fingre i det skal du tegne et Bikepacking Collective medlemskab som støtter driften af Bikepacking.com og holder den på sporet som en kvalitetsite med gode autentiske artikler, rejsetips. mindre præget af betalte artikler og annoncebannere i hopetal.

Bike Packing Journal er et flot trykt blad med gode artikler og fremragende billeder. Det er først og fremmest tænkt som inspiration for andre rejsecyklister. I første nummer kommer vi vidt omkring på vores vidunderlige klode, lige fra de Afrikanske sletter til varm te i Jordan.

Fælles for de fleste af fortællingerne er cykling Off The Beaten Track og at piger kan selv med Sisters In The wild på Fatbikes.

Er du mere til indlevelse og den gode fortælling som kan pirre din nysgerrighed for at vide mere, end lir, præstationer og færdigpakkede cykelture, er Bike Packing Journal et godt initiativ og et eksempel på at det trykte medie stadig kan levere, vel og mærke hvis man prøver at finde sin egen stil. Alene billederne kan få enhver eventyrlysten cyklist til at finde et skole atlas frem og planlægge den næste tur…

Link

 

CYKELPORTALEN