CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Årets Eurobike Award vindere er fundet Årets Eurobike Award vindere er fundet
De vindende produkter til dette års Eurobike Award, er fundet blandt mere end 400 indsendte. Årets Eurobike Award vindere er fundet

Dette års vindere af den mest prestigefyldte pris blandt cykelproducenter, Eurobike Award,  er fundet. Blandt 458 indsendte produkter, har den seks mands store Jury netop udvalgt vinderne.

Juryen var i år sammensat noget mere internationalt, end vi tidligere har set. Den bestod af  Julia Milan fra det tyske E-Bike Magazine, Anna Luten fra Holland som er New York City’s Cykelborgmester, Fran García fra Spanien og direktør for TopBici.es, Joel Natale fra England indehaver af Evans Cycles, Tomas Fiegl fra Tyskland, designer og GEO for Artefakt. Endelig havde Ernst Brust, CEO velotech.de, Germany) fundet plads igen. Cykelportalens redaktør havde den fornøjelse at være i dommerpanelet med ham i 2010, og trods hans beskedne fremtoning, er han en af Europas mest vidende omkring test og afprøvning af cykler og udstyr.

De premierede produkter bliver offentliggjort på førstedagen for Eurobike 2017 onsdag den 30 august og udstilles alle i den vestlige foyer. Selve prisoverrækkelsen foregår på scenen i den østlige foyer kl. 17.30.

Link


 

CYKELPORTALEN