CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Test af Wind Blox Test af Wind Blox
Susen for ørene. Wind Blox er et lille fikst produkt som løser problemet med meget stor virkning. Test af Wind Blox

 

Vi har set det før, at små ubetydelige cykelprodukter ofte har den største virkning. Wind Blox er en af den slags produkter, hvor man efter at have prøvet dem  tænker hvorfor ingen har fundet på det før. Du kender det sikkert fra dine cykelture at man har svært ved at høre hvad der sker omkring en fordi vindstøj overdøver det hele.  Prøv at sætte din hånd op foran øret og du vil opleve hvor stor en virkning det har. Ideen med Wind Blox er såre simpel, nemlig at  lede vinden forbi dit øre lidt længere ude hvorved den irriterende susen dæmpes markant. Det betyder at man nu bedre kan høre trafikken og føre en samtale mens man cykler.

Wind-Blox01

Afprøvning
Wind Blox er en lille fiks pude som sættes uden om den forreste rem på cykelhjelmen, altså foran øret. Den lukkes med et velco lukke og det eneste man skal være opmærksom på er at vende den rigtig, så velco lukket vender bagud.  Hvis man før har følt sig generet af vindstøj vil man opleve ændringen med Wind Blox som meget markant.  Nu kan man pludselig høre biler og anden trafikstøj som før forsvandt i vindstøj. Det betyder at man bliver opmærksom på specielt bagfrakommende biler meget tidligere.  Et tur gennem skoven bliver også til en større oplevelse da fuglesang andre dyrelyde træder tydeligere frem. Og samtalen med ens cykelmakker går lettere og mere uanstrengt.
En sidegevinst i køligt vejr er at man slipper for at få den kolde vind direkte ind i øret, så man i praksis kan slippe for at bruge hue før længere henne på vinteren.  Naturligvis er der stadig vindstøj men den er reduceret væsentligt. Eneste ulempe jeg kan få øje på er det rent udseendemæssige med de to flapper på hver side af hjelmen, men det opvejes af det rent sikkerhedsmæssige. Et oplagt produkt til cyklisten og specielt  dem cykler i bymæssig trafik.  Wind Blox fås i flere friske farver så det kan matche hjelmfarven. Det kan vaskes og er så billigt 15U$ at man skylder sig selv at prøve det.

Wind-Blox04

Konklusion
Der er ikke så meget at sige om Wind Blox. Det er et simpelt lille produkt som holder hvad det lover, nemlig at reducere vindstøjen omkring dine ører. Efter vores overbevisning burde det være standard udstyr på alle cykelhjelme.

Vurdering-4

Wind-Blox05

Danmark er Wind Blox største europæiske aftager. Derfor vil de gerne i kontakt med en dansk distributør eller forhandlere som er interesseret i at føre produktet.

Link

 

CYKELPORTALEN