CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny cykellygte fra Reelight vinder international designpris Ny cykellygte fra Reelight vinder international designpris
Den danske lygteproducent Reelight har vundet den prestigefyldte internationale designpris ”red dot award” for deres nye minimalistiske cykellygte, Reelight GO. Produktet indtager en absolut... Ny cykellygte fra Reelight vinder international designpris

Go02

Hos cykellygteproducenten Reelight er de godt tilfreds med deres seneste satsning på at udvikle en attraktiv batterilygte. Sammen med det danske designbureau KiBiSi har de udviklet og designet den lille lygte, der har gjort stort indtryk på juryen hos ”red dot award”.

Reelight GO er gennemtænkt ned til mindste detalje. Et enkelt og stilrent design kombineret med en smart funktionalitet. Den ene del af lygten fastmonteres på cyklen, mens selve lygten klikkes på ved hjælp af en magnet. Lygten tænder automatisk, og for- og baglygte kan sættes sammen ved hjælp af magneterne, når de ikke er i brug. Så er der hold på dem i lommen eller tasken, til de skal bruges igen.

– Vi er rigtig stolte af, at vi har fået “red dot award” prisen og endda er blevet udnævnt til “best of the best”. Vi ser prisen som et bevis på, at vi har valgt den rette strategi ved at udvide vores sortiment og gå ind på det internationale marked for batterilygter. Hidtil har vi været kendt som leverandør af magnetlygter, men med red dot-prisen har vi et godt afsæt for at gøre os gældende på eksportmarkederne, siger Reelights direktør, Kenneth Linnebjerg.

Reelight GO vil være på markedet til næste sæson, og vejledende udsalgspris vil være 199 kr. Lygten sælges i otte moderne farver.

Go03

Magneter i centrum
Reelight er ikke ny i cykellygtebranchen. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og er kendt for at have udviklet og patenteret den batterifrie magnetlygte, der selv laver strøm under kørslen. En slags moderne dynamolygte. Med Reelight GO har Reelight udnyttet magneterne på en anden måde og skabt en cykellygte, der henvender sig til et andet publikum.

Om red dot
Red dot design award er en af de største og mest anerkendte designkonkurrencer i verden. Priserne uddeles af Design Zentrum i Essen i Tyskland, og bedømmelsen foretages af en international jury.

I 2013 har 4.662 produkter fra 54 lande deltaget i konkurrencen. Prisen er blevet uddelt siden 1955.

CYKELPORTALEN